Merkgids en logoset te downloaden

Voor een succesvolle jubileumviering is het van belang dat zoveel mogelijk partijen meedoen aan Schiedam viert 750 en dit ook duidelijk uitdragen. Het doel is om 750 straks overal goed zichtbaar te laten zijn in de stad. Om samen een feestelijke uitstraling te bereiken nodigen we alle deelnemers en partners uit gebruik te maken van dezelfde visuele identiteit, ontworpen door Buro Goedwijs. Voor een eenduidig beeld gebruiken we 1 gezamenlijk logo en is het niet toegestaan om eigen versies van het beeldmerk te maken. Ga naar 750-downloads.

De Toolkit is bedoeld voor

  • Activiteiten die een bijdrage van de Stichting Schiedam viert 750 hebben ontvangen.
  • Iedereen die Schiedam viert 750 wil uitdragen: inwoners, bedrijven, lokale verenigingen en organisaties
  • Verzoeken voor merchandise of producten.

Logoset

Het 750 logo mag worden toegepast worden op posters, producten/ verpakkingen, op websites of posts op social media. De logoset is hier beschikbaar als download.

Wil je het 750 logo gebruiken?

Bespreek dan je ontwerp met het Programmabureau en neem contact op via info@schiedamviert750.nl. Wij denken graag mee om je (bedrijfs)pand, vrachtwagen, of verpakking etc te voorzien van de Schiedam viert 750 stijl.

Help mee campagne voeren!

Wil jij bestaande 750 uitingen meenemen in je communicatie? Diverse posters, video’s en banners zijn beschikbaar als download via schiedamviert750.nl/downloads